Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Magyarország pályázhat a 2023-as szabadtéri világbajnokság rendezési jogára - jelentette be Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöke a nemzetközi szövetség (IAAF) Budapesten tartózkodó elnökének, Sebastian Coe-nak a jelenlétében.
A 110 gáton világbajnoki bronzérmes Baji Balázs a poszttal járó sűrűbb elfoglaltság miatt nem vállalta az Európai Olimpiai Bizottság (EOC) sportolói bizottságának elnöki tisztségét, így alelnök lett.
Nyilvánosságra hozta annak a nemenként tíz sportolónak a nevét a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF), akik közül kikerülnek az Év atlétái.
A világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnoki ezüstérmes és Universiade-győztes gátfutó, Baji Balázs is gőzerővel készül a szeptember 23-án megrendezésre kerülő IV. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvégére, ahol több sportágat is ki szeretne majd próbálni. Habár kevesen tudják, de a kiváló sportember az Állatorvostudományi Egyetem Kisállat Klinikáján dolgozik.
Európa leghosszabb, 602 kilométeres terepfutó versenyén megvédte címét Kovács Róbert.
A hazai szövetség (MASZ) elnöke, Gyulai Miklós szerint minden előzetes várakozását felülmúlva szerepeltek idén a magyar atléták.