Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Idén egy ötnapos versenysorozat lezárásaként kerül sor július 3-án és 4-én a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíjra Székesfehérváron, ahol az előző éveknél több versenyszámot és világsztárt láthatnak majd a nézők.
Az olimpiai ezüstérmes magasugró, Germaine Mason 34 évesen életét vesztette egy motorbaleset következtében.
Újabb hét orosz sportolónak adott versenyzési jogot a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) doppingügyeket felülvizsgáló tanácsa.
Az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) norvég elnöke, Svein Arne Hansen meglepő kijelentést tett budapesti látogatása során, ugyanis elárulta: a jövő nyári győri U18-as Európa-bajnokság lesz az első korosztályos verseny, amelyen csak olyan atléták indulhatnak el, akik előtte elvégezték az EAA doppingellenes e-learning képzését.
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) hétfőn tudatta, hogy az orosz Fancy Bears nevű hekkercsoport megtámadta a rendszerét.
A 2014-ben is győztes Tokodi Dávid nyerte a magyar bajnokságot férfi 50 kilométeres gyaloglásban, miután a szlovákiai Gyűgyön (Dudince) rendezett nemzetközi versenyen ő volt a leggyorsabb a három magyar induló közül.