Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
A július 4-i székesfehérvári Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíj szervezői csütörtökön jelentették be, hogy két újabb riói olimpiai bajnok, név szerint a női 400 méteren győztes Shaunae Miller-Uibo, valamint a férfi távolugrásban nyertes Jeff Henderson is részt vesz majd a magyarországi megmérettetésen.
A Magyar Atlétikai Szövetség (MASZ) elnöksége úgy döntött, hogy biztonsági okok miatt nem küld versenyzőket Kenyába, a július 12-én kezdődő ifjúsági világbajnokságra.
A Turkuban rendezett nemzetközi atlétikai versenyen a második helyen végzett az országos csúcstartó Baji Balázs 13.35 másodperces idővel.
A Magyar Atlétikai Szövetség elnöke, Gyulai Miklós úgy véli, hogy a győztes eredményeket nézve kifejezetten színvonalas volt a Székesfehérváron vasárnap zárult 122. országos bajnokság.
Baji Balázs országos csúcsától alig elmaradva, 13.29 másodperccel nyert 110 m gáton a 122. atlétikai magyar bajnokság második napján.
Ennyi olimpiai és világbajnok egyszerre még nem volt a Gyulai István Memorial - Atlétikai Magyar Nagydíjon, mint az idein, amelyet július 4-én rendeznek meg Székesfehérváron.