Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Nyilvánosságra hozta annak a nemenként tíz sportolónak a nevét a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF), akik közül kikerülnek az Év atlétái.
A világbajnoki bronzérmes, Európa-bajnoki ezüstérmes és Universiade-győztes gátfutó, Baji Balázs is gőzerővel készül a szeptember 23-án megrendezésre kerülő IV. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvégére, ahol több sportágat is ki szeretne majd próbálni. Habár kevesen tudják, de a kiváló sportember az Állatorvostudományi Egyetem Kisállat Klinikáján dolgozik.
Európa leghosszabb, 602 kilométeres terepfutó versenyén megvédte címét Kovács Róbert.
A hazai szövetség (MASZ) elnöke, Gyulai Miklós szerint minden előzetes várakozását felülmúlva szerepeltek idén a magyar atléták.
A Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) többpróba-versenysorozatának záróállomásán, a franciaországi Talence-ban a hétpróbázó Krizsán Xénia nagyszerűen zárta a szezont, miután második lett a megmérettetésen.
A 2023-as szabadtéri világbajnokságnak mindenképpen Európában kell lennie - legalábbis így véli az Európai Atlétikai Szövetség (EAA) elnöke, Svein Arne Hansen.