Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Évtizedek óta nem volt ilyen népes magyar csapat atlétikai Európa-bajnokságon, mint idén március 4-7. között Lengyelországban, Torunban. Sérülések és koronavírus-fertőzések is sújtották a válogatottat, de mindezek ellenére 21 atléta utazhatott a versenyre.
Krizsán Xénia 3. helyezést ért el ötpróbában és ezzel megszerezte az első érmet hazánknak a Lengyelországban, Torunban zajló Fedettpályás Atlétikai Európa-bajnokságon.
Márton Anita lett a 100 éves Szegedi Vasutas SE (SZVSE) atlétikai szakosztályának vezetője.
A LIQUI MOLY fokozza az élsport melletti elkötelezettségét a könnyűatlétikai Eb-n. A 36. Fedettpályás Európa-bajnokság március 5. és 7. között kerül megrendezésre a lengyelországi Toruń városában. A 2019-es minszki Eb-hez hasonlóan a DNA-val (Dynamics New Athletics) egy különleges formátum válik a fedettpályás Eb részévé. Hat ország atlétái egy tíz sportágat felölelő, kétórás mérkőzés keretében küzdenek meg egymással. A legtöbb sportágban…
Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke volt a vendége a Hazai öltözőnek. A sportos podcast ezúttal az atlétika mellett a labdarúgást, a nemzeti sportakadémiákat és Hosszú Katinka kapcsán az úszást taglalta.
Néha mindenkinek jól jön egy kis segítség, legyen bármilyen kitartó és elhivatott céljai felé való törekvésében. A legkitartóbbak pedig a csúcson sem pihennek meg, hiszen mindig van tovább. Baji Balázs világbajnoki bronzérmes gátfutót kérdezték sikerének titkáról.