Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A hazai szövetség elnöke szerint a magyar atlétika közel áll a végső sikerhez Kiemelt

Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség elnöke volt a vendége a Hazai öltözőnek. A sportos podcast ezúttal az atlétika mellett a labdarúgást, a nemzeti sportakadémiákat és Hosszú Katinka kapcsán az úszást taglalta.

Gyulai Miklós dr. Elbert Gábor és Bányász Árpád társaságában ismertette azt a zöldmezős beruházást, amely többek között otthonául szolgálna a 2023-as atlétikai világbajnokságnak.

„A tervek szerint ez egy multifunkcionális létesítmény lesz. Budapest két kerületét érinti, nevezetesen Ferencvárost és Csepelt. Erre a területre a nap 24 órájában a vb után a tervek szerint bárki bármikor bemehet. Többek között futókör és edzőterem áll majd a civil lakosság rendelkezésére egy újonnan kialakítandó, leginkább a Margit-szigethez hasonlítható parkban” – mondta Gyulai Miklós, aki hozzátette: véleménye szerint az elmúlt időszak az atlétákat és a magyar sportot támogatókat összekovácsolta, és ha úgy tetszik, erősebbé tette.

A Hazai öltőző kéthetente jelentkező sportos podcast dr. Elbert Gáborral és Bányász Árpáddal. A műsor során rendszerint terítékre kerülnek többek között élsportos és szabadidősportos témák.

A Gyulai Miklóssal készített műsor meghallgatható ide kattintva!