Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Először mérte össze tudását a csehországi Brnóban a Hankook Racer Cup mezőnye - ebből adódóan a márkakupa-sorozat versenyzői számára ismeretlen volt a pálya, s az volt a legnagyobb kérdés, hogy ki tud majd a legjobban alkalmazkodni az új körülményekhez.
Ismeretlen helyszínen bizonyított a Hankook Racer Cup mezőnye, a csehországi Brno-ban a rendezett első futamon Boldizs Bencéé lett a győzelem. A fiatal tehetség mindent megtett, hogy újra visszatornázza magát a lehetséges bajnokesélyesek közé, rajta nem múlt: rajt-cél győzelmet aratott. Elmondása szerint nem volt könnyű nyernie, hiszen végig a nyomában volt a másik bajnokaspiráns: Csuti László.
A Hankook Racer Cup következő versenyhétvégéjének állomása a csehországi Brno lesz. Az izgalmas helyszínre először érkezik a fiatal tehetségeket felvonultató sorozat, így a mezőnynek egy vadonatúj pályával kell megismerkednie. A brno-i aszfaltcsík jellegzetessége az óriási szintkülönbség, a pálya hátsó része ugyanis egy nagy emelkedő, amelynél kifejezetten számít a kanyarokból való kigyorsítás, ha a versenyző egy-két kanyart elront, akkor azt a…
Nem, senki ne aggódjon csupán az extrém autósportok, és a dízel autók szerelmesei adtak randevút egymásnak! Vasárnap folytatódik a rendezvény!
Sporttörténelmet írt Szvoboda Bence, aki első magyar motokrosszosként megnyerte a cseh bajnoki címet. A magyar motoros a Buksa/Ados motokrossz sorozat utolsó előtti állomásán, Stribróban diadalmaskodott.
A Hankook Racer Cup két izgalmas futammal folytatódott vasárnap. Igaz, ami igaz, a szlovákiai kiruccanáson Csuti László kettős győzelmet aratott, azonban így is tartogattak izgalmakat a futamok.