Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Giuliano Ryu Alesi a legendás francia autóversenyző, Jean Alesi és a japán színész-énekesnő, Kumiko Goto fia. Az ifjú Alesi viszonylag későn döntötte el, hogy versenyezni szeretne, de – elmondása szerint legalábbis – nem bánja, hogy nem ült bele túl korán a gokartba. A mindössze húszéves francia versenyző tavaly első szezonját töltötte a Formula–2-ben, előtte 2016 és 2018 között pedig a GP3-ban…
Interjúnk elkészítése után nem sokkal jött a hír, hogy Nyck de Vries 2020-ban a Formula–E-ben fog versenyezni a Mercedes színeiben. Az interjút az Olasz Nagydíj hétvégéjén készítette kollégánk, aki rákérdezett arra is, hogy alternatív megoldásként tekint-e a Formula–E-re. „Egy pár éve követem már a bajnokságot – válaszolta akkor a holland versenyző. – Az elmúlt években a bajnokság az egyik legnépszerűbb…
A 21. Szilveszter Rallye első napján a WRC2 Pro finn világbajnoka két szakasz után majd 20 másodpercet vert rá az őt követő csapattársára, míg egyelőre Csomós Miklós a legjobb magyar versenyző.
Díjat neveztek el a Belga Nagydíj hétvégéjén halálos balesetet szenvedett Anthoine Hubertről. A díjat az adott év legeredményesebb újonca kapja: idén először az elismerést a kínai Guanyu Zhou vehette át.
A hétvégén rendezték az MNASZ Autós Gyorsasági Szakág 2019-es Országos Bajnokságának a díjátadó gáláját, melyen a Gender Racing Team versenyzői és csapata is számos elismerésben részesülhetett. Egy év végi díjkiosztó gála, mindig egy kis összefoglalása, egy kis visszaidézése is az elmúlt versenyévadnak.
A Porsche Mobil1 Supercup versenysorozat kiváló és izgalmas betétversenye az F1-es nagydíj hétvégéinek. Örömhír a szurkolóknak, hogy a Mexikói Nagydíj hetében a partnerséget további 3 évvel meghosszabbították, ez pedig azt jelenti, hogy a Porsche Mobil 1 Supercup 2022-ig egészen biztosan az FIA Formula-1 világbajnokság betétversenye marad.