Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Markom Racing Team alapítója volt az újpesti tragédia áldozata MTI Fotó: Mihádák Zoltán

A Markom Racing Team alapítója volt az újpesti tragédia áldozata Kiemelt

A hazai autósport életben ismert személy volt a pénteki, rendőri intézkedés közben elhunyt áldozat.

Rendőri intézkedés közben életét vesztette egy férfi pénteken Budapest IV. kerületében - közölte a rendőrség még a múlt héten a police.hu honlapon.

A tájékoztatás szerint a IV. kerületi Rendőrkapitányság járőrei péntek délután intézkedtek egy 57 éves járművezetővel szemben. A férfi az intézkedés során rosszul lett és eszméletét vesztette. A rendőrök megkezdték az újraélesztést és értesítették a mentőszolgálatot. A gyors beavatkozás ellenére a férfi a helyszínen életét vesztette. Tart a haláleset körülményeinek kivizsgálása az ügyészség közreműködésével - idézte az oldalt még pénteken az MTI.

A Blikk értesülései szerint az áldozat, Á. István ismerősei azonban rendőri túlkapást sejtenek az eset mögött: a lap névtelen forrása szerint ugyanis a későbbi áldozat másodmagával együtt vártak az egyik ismerősükre, Á. István e közben telefonált - ekkor léptek oda a rendőrök, s kérték meg arra, hogy igazolja magát, majd arra kérték, hogy tegye fel mindkét kezét a motorháztetőre, mire a későbbi áldozat jelezte, hogy az túl forró, s az ismerős állítása szerint ettől kezdve durvult el az intézkedés. Á. István ezután szólt, hogy nincs jól, szédül - az egyenruhások állítólag ekkor rúgták ki a férfi lábát, aki a földre esett és eszméletét vesztette, az ismerős szerint pedig a korábbi információkkal ellentétben az azonnal segítségnyújtás is elmaradt.

Á. István ismert volt a hazai autósport életben, ugyanis alapítója volt a Markom Racing Team-nek, illetve fia a csapat színeiben rengeteg lenyűgöző eredményt ért el driftversenyzőként. A csapat Facebook-posztban is elbúcsúzott Á. Istvántól, és közölték: az esettel kapcsolatban jelenleg nem kívánnak további információkat nyilvánosságra hozni.

Média

Mély sajnálattal tudatjuk, hogy elveszítettünk egy számunkra igen értékes és jó embert! A csapatunk alapítója István...

Közzétette: Markom Racing Team – 2017. augusztus 6.