Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

A nagy forgalom lehet a legnagyobb kihívás Alonso számára Kiemelt

A McLaren-Andretti pilótája, Fernando Alonso arra számít, hogy számára a legnagyobb kihívást majd a nagy forgalomban való versenyzés fogja jelenteni az Indy 500-on.

Alonso szerdán kóstolhatott bele először az IndyCar világába, hiszen lehetősége volt egy privát teszten részt venni, amelyen összesen 110 kört teljesített, ezzel pedig teljesítette az újoncok számára előírt úgynevezett alkalmassági vizsgát.

"Valószínűleg a forgalomban való autózás lesz a legnagyobb kihívás számomra" - nyilatkozta a kétszeres Forma-1-es világbajnok spanyol pilóta. "Van egy pár dolog, amiben még nem tudok rákapcsolni, ilyen a nagy forgalomban való autózás is, éppen ezért lépésről-lépésre kell haladni" - mondta Alonso, aki kitért arra is, hogy az autó megfelelő beállításai is kihívást tartogatnak számukra.

A 35 éves klasszis mindezek ellenére igenis optimista, s hangsúlyozta: bízik a csapatában.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna