Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Dobta a Renault a fiatal autóversenyzőnőt Fotó: Facebook (Marta García)

Dobta a Renault a fiatal autóversenyzőnőt Kiemelt

Nyolc hónap után a Renault Sport Academy megvonta a támogatását a 17 éves Marta Garcíatól, akinek így kérdésessé vált a jövője.

A 17 éves spanyol versenyzőt a szezon elején választotta be tehetséggondozó programjába a francia cég. García idén a spanyol Formula 4-ben próbált szerencsét az MP Motorsport színeiben, azonban idén a legjobb helyezése mindössze egy ötödik hely volt, míg a bajnokságban kilencedik lett, holott a Renault a top 3-ba várta volna. A fiatal lány helyzetét rontotta az a tény, hogy csapattársa megnyerte a bajnokságot.

García saját maga is elmondta, hogy az a tény, hogy a Renault megvonta a támogatást tőle, jelentősen csökkentette az esélyeit arra, hogy formulaautós kategóriában folytassa a karrierjét, mivel a francia gyár anyagi háttere nélkül képtelen megteremteni az ehhez szükséges pénzösszeget, ráadásul az is kérdéses, hogy egyáltalán folytatja autóversenyzői pályafutását.

Utoljára frissítve: csütörtök, 07 december 2017 18:10
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna