Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Füstbe borult a Hungaroring! Kiemelt

Nem, senki ne aggódjon csupán az extrém autósportok, és a dízel autók szerelmesei adtak randevút egymásnak! Vasárnap folytatódik a rendezvény!

Az egész Hungaroringet birtokba vették az extrém autók kedvelői. A nemzetközi szlalom verseny közel 100 indulója a Mansell kanyartól  a 14-es kanyar előtti egyenesig egy tempós, jól autózható pályán kanyaroghatott.

A mezőnyben még Ördög Mixi is feltűnt, aki fiacskájának is el akarja csavarni a fejét az autósport irányába. Kérdés, hogy a "versenytempót sohasem látott, családtagként tisztelt" fehér Escort még bír-e 50 évet? Vasárnap is lesz egy külön futam, várhatóan ott más nyomvonalon, és változékonyabb időjárási körülmények között.

A Drift mezőny két nyomvonalon is megmutatta magát a hármas négyes kanyarban, és a bukótérben az érdesített részen is. Mind a nemzetközi mind a magyar mezőny nagyon komoly autókkal rendelkezik, brutál füsstel és hangokkal megörvendeztetve a külön lelátón ülő nézőközönséget.

A gyorsulás szerelmesei sem maradtak ki, ugyan csak kétszáz méteren, és nekem furcsa lenne a célegyenesben szembe menni, széria és épített autók és motorok ma is külön futamot futottak.

A dizel autó rajongók a célegyenesre fordító kanyarokban randevúztak. 

A teljes képgaléria ide kattintva!

Utoljára frissítve: szombat, 02 szeptember 2017 19:07