Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Massa le volt nyűgözve a Formula E-s tesztje után Fotó: Facebook (Felipe Massa)

Massa le volt nyűgözve a Formula E-s tesztje után

A Williams versenyzője, Felipe Massa úgy nyilatkozott, hogy a legutóbbi Formula E-s kirándulásakor - amely a Jaguar Racing jóvoltából valósulhatott meg - egy egészen új, számára még teljesen ismeretlen élményben lehetett része.

A brazil pilóta még az előtt kezdett nyitni a Formula E felé, mielőtt a Williams visszahívta volna a Forma-1-be a 2017-es szezonra, miután az egyik pilótájuk, Valtteri Bottas a Mercedeshez igazolt.

Arról nincsenek nyilvánosságra hozott adatok, hogy a tesztre pontosan mikor és hol került sor, azonban Massa most nyilvánosan is megköszönte a Jaguárnak az esélyt. "Szeretnék a Jaguárnak köszönetet mondani azért, hogy biztosították számomra ezt a lehetőséget" - idézte a brazilt az Autosport. "Hatalmas élmény volt számomra egy Formula E-s autót vezetni, teljesen különböző volt minden eddigi járműtől, amit eddigi életem során vezethettem."

"Más az ereje, a fékek, a gumik és a leszorítóerők - pont ezért egy teljesen más vezetési stílust igényel. Boldog vagyok, hogy ezt megtapasztalhattam és tanulhattam. Összességében egy elég jó nap volt."

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna