Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Massa márciusban visszatér! Fotó: Facebook (Felipe Massa)

Massa márciusban visszatér! Kiemelt

Felipe Massa nem ül sokáig tétlenül a babérjain a Forma-1-es visszavonulását követően, mivel 2018-ban kocsiba pattan a Stock Car Brasil bajnokság idénynyitó versenyén, Interlagosban.

Massa az ötszörös bajnok Cacá Bueno csapatához, a Cimed Racinghez csatlakozik majd a "Race of Doubles" futamon, amelyen a mezőny pilótái mellett vendégversenyzők is részt vesznek.

Felipe Massa a novemberi Abu-Dhabi Nagydíjon állt föl utoljára a Forma-1 rajtrácsára, ezzel pedig lezárta 15 éves pályafutását a királykategóriában, mely alatt 11 győzelmet szerzett, s 2008-ban egy hajszál választotta el a világbajnoki címtől.

"Megtisztelve érzem magam, hogy gondoltak rám, és nagyon büszke vagyok arra, hogy bemutatkozhatok a bajnokságban, oldalamon a nagyszerű bajnokkal és jó barátommal, Cacá Buenóval" - nyilatkozta Massa. "Mindemellett a Cimed Racing - amely kétszeres bajnok - egy ideális csapat arra, hogy egy ilyen kihívásnak nekivágjak egy ilyen hihetetlenül versenyképes kategóriában."

"Különleges lesz a brazil szurkolókkal találkozni a Brazil Nagydíjon történt búcsú után, és ez lesz az első futamom a Forma-1 után. Keményen fogunk dolgozni azon, hogy a részvételt jó eredménnyel koronázzuk majd meg, és ezzel a karrierem egy új szakasza kezdődhessen el."

A megmérettetésre március 10-én kerül majd sor.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna