Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Régi rallye versenyző debütál a Swift Cup Europe-ban Kiemelt

Több kiemelt rendezvény betétprogramja lesz az FIA Swift Cup Europe az idei esztendőben. Már az idény-nyitó áprilisi verseny is különleges, hisz a Slovakia Ringen újra az FIA WTCC betétprogramja lesz a bajnokság melynek a mezőnyében több régi-új versenyzővel is találkozhatunk!

Az RTL Klub "AuTogram" autós magazinjának szakértője, az ötszörös magyar bajnok autóversenyző Borsi Gergő 5 év kihagyás után ismét rajthoz áll! Idén azonban nem a Rallye szakágban, hanem a Swift Cup Europe márkakupában teszi próbára tudását.

Gergő számára nem csak a Suzuki Swift Sport versenyautó, hanem a Slovakia Ring is új, de bizakodva várja a kihívásokkal teli fordulót. Bár jó pár évvel ezelőtt Gergő már egy futam erejéig belekóstolt a márkakupás küzdelembe még a régi Swift kupa 1300cm3-es változatával a Hungaroringen, de a teljesen új autó és az ismeretlen pálya különösen izgalmas kihívásnak ígérkezik. A márkához és a típushoz amúgy sok emlék köti versenyzőnket, mivel pályafutása kezdeti szakaszában is sokáig koptatta a pályákat egy "ős" Swift GTi-vel. A sorozat Slovakiaring-i tesztnapján azért egy kicsit összebarátkozhatott már az új versenygéppel is melyben a sorozat promotere Burkus Egon személyesen is a segítségére volt. Remélhetőleg versenyzőnknek a hétvégén nem fog túlzottan hiányozni neki jobb oldalról a navigátor és a rallye pályákon tőle megszokott gyorsasággal közlekedik majd az új szakágban is!

Utoljára frissítve: szerda, 13 április 2016 09:38