Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Sirotkin visszatér egykori csapatához Fotó: Facebook (ART Grand Prix / FIA Formula 2 Media Services)

Sirotkin visszatér egykori csapatához Kiemelt

Sergey Sirotkin a Forma 2-ben induló ART Grand Prix színeiben fog versenyezni a hétvégén. Az orosz Alexander Albont fogja helyettesíteni.

Albon idén debütált a kategóriában, miután tavaly a GP3-ban a második helyen végzett Charles Leclerc mögött, s jelenleg a hatodik helyen áll a Forma 2-ben annak köszönhetően, hogy eddig minden futamon sikerült számára a pontszerzés. Azonban az idei sikerszériáját egy baleset törte ketté, ugyanis Albon eltörte a kulcscsontját, miután a múlt heti edzésen leesett a kerékpárjáról - ezért nem tud volán mögé ülni Azerbajdzsánban.

A helyét a Renault Forma-1-es csapatának tesztpilótája, Sergey Sirotkin fogja átvenni, aki egyébként a múlt hétvégén debütált a Le Mans-i viadalon.

Sirotkin egyébként összesen két szezont húzott le a Forma-1 betétversenyében, a GP2-ben - 2015-ben és 2016-ban is a Formula 2 elődjében mérte össze a tudását a többi versenyzővel. Tavaly egyébként a francia ART csapat színeiben két győzelmet szerzett, ezzel pedig a bajnokság harmadik pozícióját is elcsípte.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna