Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Törölték a Jakarta ePrix-t Fotó: Formula E

Törölték a Jakarta ePrix-t Kiemelt

A helyi hatóságok és a Formula E vezetőségének döntése értelmében a koronavírus miatt nem tartják meg az eredetileg június 6.-ra kiírt Jakarta ePrix-t.

A hivatalos nyilatkozat szerint az Indonézia és Jakarta területén megnövekedett a koronavírussal fertőzöttek száma, így a biztonságot és a versenyzők, személyzet valamint a nézők egészségét előtérbe helyezve döntöttek úgy a szervezők, hogy lemondják a júniusi futamot. A közleményben az is szerepel, hogy a szervezők és a Formula E vezetősége továbbra is figyelemmel fogják kísérni az eseményeket és ha úgy látják, akkor a futamot egy későbbi időpontban megtartják.

A Formula E társalapítója, Alberto Longo így fogalmazott: "A COVID-19 esetek számának növekedése miatt vészhelyzeti terveket készítünk a koronavírus lehetséges hatásának csökkentésére, mindemellett próbáljuk a naptárában szereplő versenyeket a lehető legnagyobb számban megtartani.

A helyzet jelenleg napról-napra változik, mindezek ellenére továbbra is reálisnak és rugalmasnak kell maradnunk." Longo hangsúlyozta: továbbra is együtt fognak működni a helyi hatóságokkal, és ha szükséges, akkor zárt kapuk mögött fogják megtartani a versenyeket, ha pedig a helyzet úgy alakul, akkor további versenyeket is törölni fognak.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna