Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Vandoorne kész belépni az "ismeretlenbe" Fotó: Facebook (Stoffel Vandoorne)

Vandoorne kész belépni az "ismeretlenbe" Kiemelt

A McLaren teszt- és tartalékpilótája, Stoffel Vandoorne úgy fogalmazott, hogy ebben az évben egy lépést tesz az ismeretlenbe. A belga autóversenyző idén Japánban, a Super Formula bajnokságban méretteti meg magát.

Mivel a tehetséges, 23 éves pilóta idén nem kapott bizonyítási lehetőséget a Forma-1-ben, így kénytelen volt új kihívásokat keresni.

"Kissé úgy érzem, mintha az ismeretlenbe tennék egy lépést. Mindemellett egy kiváló csapatba kerültem, ugyanis a Docomo Team Dandeliont a legjobb Honda csapatok közé sorolják. Remek eredményekkel rendelkeztek az utóbbi években és úgy érzem, hogy a lehető legjobb helyen leszek ahhoz, hogy a Hondát támogathassam. Mindemellett ez egy elismert bajnokság, amiben nem csak japán, de európai pilóták is képviselik magukat. 

Úgy gondolom, nehéz dolgom lesz, ha le akarom győzni őket, de a munkámat mindig elvégeztem más sorozatokban is. Nehéz megmondani, hogy milyen eredményre számíthatok, de az a legfontosabb, hogy versenyezhetek és készen állhatok a 2017-es esztendőre" - zárta gondolatait Vandoorne a GPUpdate.net-nek adott interjújában.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna