Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Rali Túra Egylet záró fordulóján is úton útfélen a Maricsek Racing Team versenyzőibe botolhat majd az ember. A szeptember 21-22-ei, IV. Peugeot PM Vác Rally hazai pálya lesz indulóinknak, hiszen közülük többen is Vácott születtek, nevelkedtek, vagy a közelben élnek. A csapat 13 párost fog felsorakoztatni a hétvégi viadalra.
Izgatott napjai vannak mostanság Kondella Péternek, hiszen felesége, Fülep Edina a napokban hozza majd világra első közös gyermeküket. A babavárás örömei mellett azonban más is nagy boldogságot szerzett a Maricsek Racing Team pilótájának.
Az RRC Suzuki Kupa XI. fordulójára – ahogy arról korábban már beszámoltunk – több vendég-pilóta is benevezett. Ennek fényében igazán remek csatára készülhettek mind a versenyzők, mind a nézők.
A Nemzetközi Olimpiai Bizottság (NOB) a kétéves ideiglenes elismerés leteltével elfogadta olimpiai sportként az autósportot.
Szabó Krisztián megcsinálta! Nem volt könnyű, sőt, elképesztően nehéz volt, de volt egy célja: a top4-ben akart végezni minden Eb-futamon, és ebben a céljában nem gátolhatta meg senki és semmi, Franciaországban, a Buggy 1600 hihetetlenül erős és népes, 44 versenyzőt felvonultató mezőnyében sem! Az időmérő 18. helyéről, a B-döntőből feljutva szerezte meg az Európa-bajnoki címet!
Újabb sprintfutamra készül a Sólyom Team. A magyar terep-rally bajnokság soron következő futama, a II. Adrenalin Sprint Kupa október 12-én kerül megrendezésre, helyszíne Etyek lesz.