Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Nyilatkozatban rögzítette a Debreceni Egyetem, hogy támogatni fogja a Budapest 2024 stábját és munkáját abban, hogy Magyarország elnyerhesse a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok rendezési jogát.
Újabb kezdeményezéssel promotálják a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázatot: most két repülőgép is a pályázatot népszerűsítő festést kapott, amelyek közül az egyiket csütörtökön mutatták be a Liszt Ferenc repülőtéren.
Ahogy arról korábban már beszámoltunk múlt héten, Dohában mutatták be a Nemzeti Olimpiai Bizottságok Szövetségének (ANOC) közgyűlésén a magyar pályázat prezentációját - ennek kapcsán Szilágyi Áron elárulta, hogy meglátása szerint a résztvevők meglepődve, de nagy érdeklődéssel fogadták Budapest bemutatkozását.
A magyar prezentáció után a legnagyobb médiumok is elismerően nyilatkoztak a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázatról.
A nemzetközi sajtó úgy nyilatkozott a 2024-es olimpiára és paralimpiára pályázó Budapestről, mint a "megapoliszok tökéletes alternatívája". A magyar pályázatot kedden Dohában,  egy prezentációval egybkeötött filmvetítéssel mutatták be a Nemzeti Olimpiai Bizottságok Szövetségének (ANOC) közgyűlésén.
Megtisztelőnek tartja Kozák Danuta azt, hogy felkérték arra, hogy legyen a Budapest 2024-es olimpiai pályázatának egyik arca.