Bejelentkezés

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése
Kedden Dohában, a Nemzeti Olimpiai Bizottságok Szövetségének (ANOC) közgyűlésén bemutatták Budapest 2024-es olimpiai és paralimpiai pályázatát. A magyar prezentáció emberléptékű és barátságos olimpiát ígért.
Kedden, a Nemzeti Olimpiai Bizottságok Szövetségének (ANOC) közgyűlésén, Dohában mutatkozik be Budapest 2024-es olimpiai pályázata.
A 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázat egyik nagykövete, Christopher Mattheisen úgy véli, hogy a jó koncepció lehet a kulcs a pályázat megnyeréséhez, és szerinte a budapesti megfelel ennek a kritériumnak.
Összesen kilenc nagykövete lett a 2024-es budapesti olimpiai és paralimpiai pályázatnak - a posztra felkérteket hétfőn mutatták be a nagyközönségnek.
A Nemzetközi Tollaslabda Szövetség főtitkára, Thomas Lund úgy véli, hogy nagyon szoros lesz a verseny a három pályázó között a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok rendezési jogáért.
Magyarország és Budapest 2024-es olimpiai és paralimpiai pályázata mellé összesen tizenkét vállalat állt. A támogatók közt van nemzetközi csúcsmárka magyarországi képviselete, illetve telekommunikációs, pénzügyi, személyszállítási és az ingatlanpiaci szektorban regionális piacvezető cég is.