Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Újraelemezték a 2008-as pekingi játékokon levett mintákat, amelyekből kiderült, hogy összesen 25 súlyemelő nem volt tiszta a nyolc évvel ezelőtti ötkarikás játékok alatt.
Akár nyereséges is lehet Magyarországnak a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékok megrendezése Gulyás Gergely, a Fidesz frakcióvezető-helyettese szerint.
Szijjártó Péter szerint Budapest benyújtott pályázata a 2024-es olimpiai és paralimpiai játékokra nem csak Magyarországot, de a közép-európai régiót is képviseli.
A Budapesti Értéktőzsde (BÉT) kedden nyilatkozatban biztosította támogatásáról Budapest 2024-es nyári olimpiai és paralimpiai pályázatát. A BÉT szerint minden sporthoz kapcsolódó beruházás, így az olimpia megrendezésének lehetősége is "nemzetgazdasági szinten a foglalkoztatás bővülését, infrastruktúra- és közlekedésfejlesztést, valamint a turizmus élénkítését jelentheti."
Elfogadta a veszprémi önkormányzat közgyűlése csütörtöki ülésén azt a garancialevelet, melynek értelmében kézilabda csoportmérkőzéseknek adhat otthont a város, ha Budapest rendezi a nyári olimpiát 2024-ben.
Jövő hét szerdán dönthet a Fővárosi Közgyűlés a 2024-es budapesti olimpiai pályázat alapját képező helyszínkiválasztási javaslatáról.