Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Nemzeti Kézilabda Akadémia is támogatja a közmédia Jónak lenni jó! elnevezésű jótékonysági kampányát - mondta Mocsai Lajos, a szervezet szakmai és sporttudományos igazgatója szombaton az M1 aktuális csatornán.
A SPAR Magyarország immár negyedik alkalommal kapta meg a Fogyatékosság-barát Munkahely elismerést, míg az autista fiatalokkal foglalkozó Janka Tanya az úgynevezett Befogadó Munkahely különdíjban részesült.
A Fény Utcai Piac jótékonysági akciót indít, amellyel a Gyermekétkeztetési Alapítvány számára gyűjt élelmiszert, ruhát, játékot.
Országszerte összesen 12 városban újra jótékonysági sétát szervezett az Amway, amelynek célja ugyanaz volt, mint az utóbbi években: a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék beteg gyermekek gyógyulását.
Hosszú Katinka segítségével összesen hárommillió forinttal támogatja a Mol-csoport a Gézengúz Alapítványt. A szervezet koraszülött és a születéskor sérült gyerekek gyógyításával és fejlesztésével foglalkozik.
Több meghitt pillanatot tölthetnek együtt a babák és mamák a Semmelweis Egyetem II. Sz. Szülészeti és Nőgyógyászati Klinika Perinatológiai Intenzív Centrumában átadott új betegőrző monitorok segítségével.