Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Hárommilliót sétáltak össze a beteg gyerekeknek Kiemelt

Országszerte összesen 12 városban újra jótékonysági sétát szervezett az Amway, amelynek célja ugyanaz volt, mint az utóbbi években: a résztvevők 10 000 lépéssel és jelképes, 500 forintos adománnyal segítsék beteg gyermekek gyógyulását.

Az Amway Hungária immár harmadik alkalommal idén is megszervezte „10 000 lépés ÉRTED és ÉRTÜK” országos jótékonysági akcióját október 1-jén. A résztvevők egy 5 kilométeres, frissítő sétával és jelképes részvételi díjjal, 500 forinttal támogathatták hazai gyermekkórházak és gyermekalapítványok gyógyító munkáját, de lehetőség volt további adományok befizetésére is. A részvételi díjak összegét az Amway megduplázta, ezzel is segítve a kis betegek mihamarabbi felépülését.

Az országos akcióban 12 város, Budapest, Debrecen, Dunaújváros, Gyöngyös, Mohács, Nyíregyháza, Szeged, Szolnok, Tatabánya, Vác, Zalaegerszeg és Zirc vett részt. A közel 5 kilométeres távot 2690-en gyalogolták le országszerte. A sétán befolyt adományok és a cég támogatásából összesen 3 millió forint gyűlt össze a beteg gyermekek javára, melyből többek között a gyógyításukhoz szükséges új, korszerű eszközök megvásárlására nyílik lehetőség.

„Évente többször szervezünk jótékonysági akciókat a beteg gyermekek gyógyításáért. Nyáron kerékpározással, ősszel pedig gyaloglással segítjük a gyermekkórházak nélkülözhetetlen munkáját. Büszkék vagyunk arra, hogy az idei séta a résztvevők számát és támogatás összegét tekintve újra rekordot döntött: reméljük, jövőre még többen csatlakoznak hozzánk” – mondta el Törőcsik Dalma, az Amway Hungária vállalati kapcsolatokért felelős vezetője.