Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Európa egyik legismertebb sportcélú étrend-kiegészítő márkájának nevét veszik fel felsőkategóriás edzőtermek. A SCITEC magas minőségi követelményeinek megfelelő és prémium termékeihez illeszkedő fitness clubok sorában a Lurdy Házban található 2000 m2-es sportközpont veszi fel elsőként a SCITEC nevét.
Idén is ott lesz az Opel Dakar Team csapata a belvárosban megrendezésre kerülő Nagy Futamon!
Az idén tíz éves Nemzeti Vágta jubileumi programsorozattal készül, amelyre a fővárosi Hősök terén kialakított különleges versenypályán a 17 elővágtát követően szeptember 16-án és 17-én kerül majd sor.
Hazánk egyik legnépszerűbb hölgy versenyzője, a mindössze 16 éves Keszthelyi Vivien is ott lesz május 1-jén, az ötödik Nagy Futamon.
Az 1992-es gyártás óta a Suzuki Swift mindig is hazánk legkedveltebb kisautója volt. Most megismerhetjük a negyedik generációt!
Harmadszor rendeznek dűlőfutást a villányi borvidék szőlőültetvényei között április 29-én: a Palkonyáról induló rendhagyó sporteseményen résztvevők idén is 9,9 és 19 kilométeres táv közül választhatnak, a nevezőket gasztronómiai programok és finom borok is várják.