Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Reload Captcha
Habár a lenti videót a karácsonyi ünnepekre szánták, azonban most, a nagy kánikulában is aktuális. Tény, hogy a nyári éjszakákon a legtöbbünk igenis vágyik egy hűsítő koktélra - azonban akik tudatos, egészséges életmódot folytatnak, azok többször is meggondolják, hogy legurítanak-e egy pohár koktélt, hiszen ezek az italok általában igazi kalóriabombák. Azonban a következő koktélreceptek egy remek alternatívát nyújthatnak a koktélozni…
"Az én városom. Az én fesztiválom" mottónak megfelelően az osztrák zene áll majd Európa legnagyobb ingyenes szabadtéri fesztiválja, a bécsi Donauinselfest középpontjában - azonban nem kell aggódni, ugyanis nemzetközi sztárok is színesítik majd a programot.
A magyarok egyre jobban odafigyelnek az egészséges táplálkozásra - mi sem bizonyítja mindezt jobban, mint az egyik legfrissebb kutatás eredménye, amelyből kiderül, hogy a magyarok már a barna kenyeret résesítik előnyben s az utóbbi években jelentősen csökkent a hazai lakosság körében a fehér kenyér népszerűsége.
Június végétől új szabályok lépnek életbe, hiszen megváltoznak az előírások a kenyerekre vonatkozóan a Magyar Élelmiszerkönyvben.
Kedden extrém UV-B sugárzás várható - közölte az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) hétfőn az MTI-hez eljuttatott figyelmeztetésében. A figyelmeztetési értéket meghaladó, 8-as szintű UV-B sugárzás várható - írták.
Évek óta díjazza a Magyar Védőnők Egyesülete a védőnőket áldozatos munkájuk elismeréseként: az elmúlt évekhez hasonlóan idén is édesanyák és édesapák jelölhették segítőiket az „Év Védőnője” díjra. Habár végül minden évben szakmai zsűri ítéli oda az öt kategóriában a díjakat, idén először azonban a közönség is megválaszthatta kedvencét - összesen több mint 76 000 voks érkezett a kezdeményezés főtámogatója, a Sudocrem…