Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Arcfrissítés az ünnepek előtt

Ki ne szeretne topformában lenni karácsonykor? Dr. László Zsolt plasztikai sebész néhány praktikus, gyors szépülési, frissítési tippet osztott meg velünk, amelyek segítségével mi lehetünk az ünnepek fénypontjai.

„Az ünnepek előtt ajánlatosak az ambuláns, azaz a gyorsabban elvégezhető beavatkozások. Ez alatt értjük a hyaluronsavas arctöltést is, illetve a közelmúltban elkezdtünk alkalmazni egy zárt rendszerű saját zsír töltő rendszert, amely egy hyaluronsavas töltéshez hasonlóan lehetővé teszi az ambuláns beavatkozást. Ez a módszer jelentősen leegyszerűsítette a beavatkozást így mind időben, mind technikailag megkönnyít a saját zsírral való töltést. Ezek a beavatkozások alkalmazhatóak a ráncok csökkentésére, illetve az arc mélyebb rétegébe injektálva alkalmasak az arcon lévő beesettség és kontúrvonalak korrigálására is. A hatásaik összességében az arc frissítését szolgálják.

Szentestén és szilveszterkor mindenki topformában szeretne lenni, így nem meglepő, hogy ilyenkor sokan szeretnének a botox adta előnyökkel is élni – mint ismeretes, ezzel a beavatkozással az idegek blokkolása lévén a haragráncokat meg a szem körüli ráncokat korrigáljuk.

A hyaluronsav pozitív hatásai megközelítőleg egy évig tartanak, a botoxnál az átlag négy hónap, míg a saját zsírral való töltés sokkal hosszabb ideig marad meg, ugyanakkor ennek az előfeltétele az, hogy a saját zsír a kiválasztott területen meg is tapadjon, beépüljön a környező szövetekbe – ha ez bekövetkezik, akkor az eredményben hosszú éveken át gyönyörködhetünk.”

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna