Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Kulcsár Edina példát mutat a következő modellgenerációnak Kiemelt

Kulcsár Edina a 2014-es Miss World-ön második lett, s elnyerte a Miss Europe címet, ezzel minden idők legjobb magyar eredményét érte el a világhírű szépségversenyen. A gyönyörű modell azóta sem lazsál, karrierje felfelé ível az üzleti világban is, mindemellett pedig a magánéletben is sikeres, hiszen hosszú ideje párkapcsolatban él. Edinát a SCITEC Gold Fitness Club megnyitóján faggattuk.

Természetesen Edina felé az volt az első kérdésünk, hogy mégis hogyan őrzi meg bombaformáját? „Az utóbbi időben nagyon sokat dolgozom, ezért picit kevesebbet is kommunikáltam magamról. Ebben részben szerepet játszik az is, hogy a TV2 legújabb valóságshowjában, az Ázsia Expresszben fogok szerepelni, így most többfelé oszlik meg az energiám. Nyilván az edzés sem elhanyagoltható, bár szerintem soha nem leszek magammal kibékülve, de mi nők már csak ilyenek vagyunk” – nevetett fel Edina, aki azért elmondta: a titka a rendszerességben rejlik. „Oda kell figyelni az étkezésekre, néha persze lehet csalni, de azért ügyelni arra, hogy mit juttatunk a szervezetünkbe. Mindemellett hetente háromszor edzek, alkalmanként általában 1,5-2 órát, így ezzel próbálom kordában tartani magamat.”

Habár Edina többször is hangsúlyozta a magazinunknak adott interjújában, hogy próbálja a lehető legjobban betartani a diétáját, azonban nehézséget jelent számára a sűrű programja, ami miatt sokszor csak gyorsan elfogyaszt valamit, és már indul is tovább. „Amikor az ember ideje pontosan be van osztva, hogy mikor, hova kell mennie, akkor nehezebb erre odafigyelni. Most is, mielőtt idejöttem, egy gyümölcsrizst gyorsan megettem, habár normál esetben ez nem férne bele. Amiket igyekszek kerülni az a liszt, a cukor, a szénsavas üdítők – bár a kóla a szívem csücske, sajnos. (nevet) Szóval, próbálok ezekre odafigyelni, és persze a mértékletesség is nagyon fontos” – hangsúlyozta Edina, aki a betegségéről is szót ejtett. „Refluxbetegségem van, ebből adódóan nem szabad egyszerre sokat ennem, így szükségszerű – a diétának megfelelően – hogy többször, de keveset egyek.”

Akik követik a közösségi médiában Kulcsár Edinát azok már tudják, hogy szépségét édesanyjától, Krisztinától örökölte – sokan pedig mind a mai napig nővéreknek nézik őket. Adódik a kérdés: mennyire osztják meg egymással a szépségpraktikáikat? „Mióta edzek, azóta anyukám is edz rendszeresen. (nevet) Mivel sajnos nincs túl sok időm a családra – ezen majd persze szeretnék változtatni – így azt találtuk ki, hogy akkor a heti három alkalomkor együtt edzünk. Viszont az, hogy mi a titka, nem tudom sajnos, én is szeretnék úgy kinézni 18 év múlva, mint most ő. Nála az, hogy ki van festve, annyit jelent, hogy van rajta egy szempillaspirál” – mesélte nevetve Edina, aki hozzátette: mindig nagyon jól esik a szívének az, ha édesanyját dicsérik.

Edina egy pár hónappal ezelőtt indított egy saját modelliskolát, ami az Education Kulcsár nevet viseli – a mentorprogram lényege, hogy a kiválasztott lányok négy hétvégén át sajátíthatják el a modellvilág alapjait. Szerencsére Edináék komoly figyelmet fordítanak arra is, hogy tanítványaik az egészségtudatos életmód útjára lépjenek. „Vannak olyan óráink, amikor dietetikusok foglalkoznak a lányokkal, továbbá a SCITEC Gold Fitness Clubba szoktuk őket elhozni. Ezek az oktatások négy hétvégén át zajlanak, az órák délelőtt 10-től délután 3-ig tartanak, így megpróbálunk minden fontos információt belesűríteni ebbe az időszakba.”

„Volt már olyan lányunk, aki például még életében nem volt edzőteremben és nálunk találkozott először az izomlázzal, és érezte, hogy a teste feszesebb lett edzés után” – tette hozzá mosolyogva Edina, aki elárulta: jó érzéssel tölti el, hogy fiatal lányoknak segíthet abban, hogy elinduljanak a helyes, egészségtudatos úton. „A lányoknak szoktunk ételt is biztosítani a hétvégi foglalkozások alatt. Volt már olyan, hogy én csináltam nekik salátát vagy valami hasonlót, de legtöbbször a partnereink biztosítják a cateringet, amibe a minél egészségesebb kulcsszó alatt szinte bármi belefér. Bár, volt már olyan, hogy pizzát rendeltünk, de mentségünkre szóljon, hogy az is diétás volt” – zárta gondolatait nevetve Kulcsár Edina.

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna