Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Legyél Te is sikeres az életben!

Talán a mi generációnk a legszerencsésebb: az utóbbi években egyre elterjedtebbek azok a módszerek, amelyek arra buzdítanak minket, hogy legyünk tudatosabbak, figyeljünk önmagunkra, gondolatainkra, és ezáltal megteremthetjük a saját életünket, és jövőnket.

Míg pár száz évvel ezelőtt a hasonló gondolatokat valló embereket halálra ítélték, ez a felfogás ma már egyre elfogadottabb és egyre szélesebb körben terjed. Ugyanakkor nem könnyű feladat megteremteni a saját életünket, hiszen a belénk nevelt hiedelmeket és negativitást nagyon nehéz elhagyni. Ma már sok tanfolyam közül válogathatunk a palettán. De honnan tudhatjuk, hogy az általunk választott tanító valódi értéket közvetít? Segítünk.

Értesülések szerint az egyik ismert magyar milliárdos az Expert-Operator Systemnek (EOS) tudja be sikereit. A képzési rendszer mostantól Magyarországon is bárki számára elérhető. Az EOS INSTITUTE Oktatási Központ tulajdonosai, Lengyel Sándor és Dr. Tóth Emese már 22 éve foglalkoznak az EOS-szal, és rendkívül sok tapasztalattal rendelkeznek ezen a területen. Egyik céljuknak tekintik azt, hogy a magyar vállalatvezetőkkel megismertessék ezt a módszert és segítsenek nekik abban, hogy a tanácsaikat a gyakorlatba is átültessék. Ezáltal pedig a cégeket még sikeresebbé teszik.

A módszer mindenki számára tanulható, de nem elég egy kurzus a tudás elsajátítására. Ezért létrehoztak egy komplex oktatási rendszert kínáló iskolát, az EOS SCHOOL-t, ahol a tanfolyamok végén a résztvevők vizsgát tehetnek és diplomát szerezhetnek a megszerzett képességekből.

A jelentkezők számára a folyamat kétnapos képzéssel kezdődik, amelynek teljesítése után a fejlődés nem ér véget: további szinteken mélyíthetik el tudásukat, hogy minél eredményesebben alkalmazzák életükben az EOS-nál tanultakat.

Budapest után pedig immár Luxembourgban is elérhető az EOS képzés, és az idei tervek között szerepel a Los Angeles-i központ megnyitása. Eközben több könyv kiadására készülnek, amelyekben egyebek között az Expert-Operator System természettudományos alapjairól, valamint az EOS SCHOOL működéséről és történetéről is szó lesz. Ezenkívül szeretnék módszerüket szélesebb körben megmutatni a nagyközönségnek, ezért idén egy ismeretterjesztő show elindításán is dolgoznak.

Az oktatási rendszerről további információk a www.eosinstitute.hu oldalon, valamint a cég Facebook oldalán érhetők el.

Utoljára frissítve: szombat, 31 október 2015 17:43