Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Még nem késő formába hozni magunkat!

Dr. László Zsolt, Magyarország egyik legnépszerűbb plasztikai sebésze elárulta: nem késő még most topformába hozni magunkat a nyárra!

„A tavaszi időszakban is gyakoriak a mellplasztikák, hiszen egy ilyen műtét után bőven fel tud épülni a páciens nyárra. A nagyobb műtéteket – mint például a hasplasztikák – általában szeptemberre és az őszi időszakra hagyják az emberek.
Nyár előtt a legnépszerűbb beavatkozások közé tartoznak az úgynevezett frissítések, amik megfiatalítják a pácienseket, s a beavatkozás után nem sokkal újra élvezhetik a nyár örömeit. A frissítések alatt értjük a botoxkezeléseket, az arctöltéseket és a hyaluronsavas töltéseket. Ezek a kezelések revitalizáják és hidratálják is a bőrt, ami ugye a nyári, meleg időszak alatt különösen fontos.”

Dr. László Zsolt egy jótékonysági kezdeményezéséről is híres, ugyanis évről-évre meghirdet egy pályázatot a rászorulóknak, a győztesnek pedig ingyen vállalja a műtétjét, s segít neki, hogy abban a testben éljen, amelyben mindig is szeretett volna. „Idén megközelítőleg 800-900-an jelentkeztek a felhívásra. A jelentkezések elbírálása során különböző szempontokat vettünk figyelembe. Az egyik ilyen, hogy olyan beavatkozásról legyen szó, amelyet a TB nem finanszíroz, illetve olyan fokú elváltozása legyen, amely a jelentkező életminőségét is rontja. Mindemellett a pályázók szociális helyzetét is figyelembe vettük, hiszen a célunk az, hogy egy olyan embernek tegyük jobbá az életét a beavatkozással, akinek amúgy az anyagi keretei nem tennék lehetővé az operációt.”
Dr. László Zsolt - ahogy elmondta - pályafutása során rengeteg olyan érdeklődővel találkozott, akik elmentek hozzá konzultációra, azonban végül pénzügyi okok miatt nem vetették alá magukat a műtétnek – az elismert sebész ezért döntött úgy, hogy egy jótékonysági kezdeményezés keretein belül is segíteni fog a szépülni vágyóknak.

Utoljára frissítve: péntek, 03 június 2016 15:40
Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna