Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Szépséget karácsonyra

A szeretet ünnepe előtt rengeteg férfi gondolkodik azon, hogy plasztikai beavatkozással lepje-e meg kedvesét. A legnagyobb visszatartó erő ilyenkor azonban a félelem attól, hogy az ajándékozott megsértődik. Dr. László Zsolt plasztikai sebész szerint azonban telitalálat lehet a hölgyeknek egy ilyen karácsonyi ajándék.

„A klinikánkon évről-évre egyre többen élnek az e fajta ajándékozási lehetőséggel. Van, aki kifejezetten ezt kéri a „fa alá”, de olyan is akad, akit meglepetésként ér.

Tapasztalataim szerint nincs otthon abból sértődés, ha a férfi a párjának szépészeti beavatkozást ajándékoz. Általában hosszas mérlegelés előz meg egy ilyen döntést. Sokszor hallottam arról, hogy az adott hölgynek nem volt ideje, pénze vagy éppen bátorsága az áhított műtéthez, ha azonban a férje vagy a barátja megajándékozza egy ilyen lehetőséggel, akkor az egész ünnepeket bearanyozhatja.

Természetesen az erősebbik nem képviselőinek azt is szem előtt kell tartaniuk, hogy a hölgyet ne érje váratlanul egy ilyen ajándék. Hogy mit értek ez alatt? Ne ajándékozzunk akkor mellplasztikát karácsonyra, ha korábban nem volt téma a szépészeti beavatkozás.”

Dr. László Zsolt elmondása szerint az e fajta ajándékozásra a cégek is egyre nyitottabbak, s rájöttek a munkaadók arra, hogy a műszaki cikkekkel nem okoznak akkora örömet a hölgy kollégáknak, mint mondjuk a szépülés lehetőségével. „Idén az egyik vállalatnál újragondolták a karácsonyi ajándékosztást. A hölgyek választása többségben a hialuronsavas feltöltésre vagy a botox kezelésre esett. Természetesen egy cég esetében nem feltétlenül kell nagyobb műtétekre költeni, hiszen egy mellplasztika akár az 1 millió forintot is elérheti, de ilyen apróbb beavatkozásokkal is be tudják aranyozni az ünnepeket a hölgyek számára.”

Szeleczky Afrodite

"Egy adott napon, adott körülmények között azt gondolod, korlátaid vannak. Majd eléred a határt, és azt mondod: "oké, ez a határ". Majd hirtelen egy kicsit tovább lépsz. A gondolataid hatalmával, az eltökéltségeddel, az ösztönöddel és a tapasztalatoddal nagyon magasan tudsz repülni." - Ayrton Senna