Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Sztárok és sportolók a diabétesz ellen

Jégkorongozókkal golfoztak a Barátok közt szereplői - a jótékonysági akció keretében a sztárok a diabétesz elleni küzdelmet népszerűsítették.

50 cukorbeteg gyermek, Erős Antónia és Csonka András a Barátok közt szereplőivel együtt vettek részt a tatai Old Lake Golf Club területén megrendezett golfeseményen, melyen a hírességek az Alba Volán népszerű jégkorongozóival küzdöttek meg a győzelemért. A rendezvény névadó szponzora a MetLife, mely nem csak a családi egészségnap és jótékonysági golfverseny programot támogatja, hanem munkatársai önkéntesként is szerepet vállaltak a rendezvény lebonyolításában.

A második alkalommal megrendezett golfverseny és egészségnap háziasszonya az Egy csepp Figyelem Alapítvány létrehozója, Erős Antónia volt. A népszerű műsorvezető társaságában számos híresség tette próbára tudását a golfoktatáson és játékos golfversenyen. A sportolók és sztárok közül a fehérváriak vezetőedzője, Tyler Dietrich, a nőknél Erős Antónia produkálta a leghosszabb ütést. A jótékonysági golfverseny nem csak a hírességeknek jelentett felejthetetlen élményt, de az aktív golfversenyzők számára is komoly megmérettetés volt. A támogatói nevezésekből befolyt összeget pedig az Egy Csepp Figyelem Alapítvány a pedagógusoknak szóló, Belevalók elnevezésű ingyenes diabétesz oktató programjára fordítja. A MetLife a golfverseny és a kapcsolódó családi egészségnap megrendezésével az Egy Csepp Figyelem Alapítvány Belevalók programját támogatja.

Dr. Zolnay Judit, a MetLife Magyarországi Fióktelepének vezérigazgatója elmondta: “Az egészséges életmód és a prevenció fontos, munkánk során ügyfeleink számára széleskörű tájékoztatást nyújtunk élet-és egészségbiztosítások kapcsán. Ennek szellemében indítottuk együttműködésünk az Egy Csepp Figyelem Alapítvánnyal. Büszke vagyok rá, hogy a MetLife - Egy Csepp Figyelem egészségnap és jótékonysági golfverseny főtámogatójaként is felhívhatjuk a figyelmet a cukorbetegség veszélyeire és a megelőzés fontosságára.”

A versenyt követően pedig valamennyi jelenlévő ellenőrizhette egészségi állapotát: vércukor-, koleszterin-, és vérnyomásmérésen vettek részt, és volt, aki kikérte az alapítvány dietetikusának tanácsát is.

Utoljára frissítve: hétfő, 20 június 2016 15:45