Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Új defibrillátorok az Arena Plazában

Magyarország legnagyobb bevásárlóközpontja, az Arena Plaza kiemelt figyelmet fordít a vásárlók biztonságára, mindemellett a legváratlanabb vészhelyzetekre is készen áll. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint az, hogy a bevásárlóközpontban ezentúl három új, korszerű AED Plus defibrillátor nyújt azonnali segítséget, ha szívleállás esetén sürgős beavatkozásra van szükség.

Hirtelen szívleállás esetén 4-5 perc elteltével már visszafordíthatatlan idegrendszeri károsodások alakulnak ki – megfelelő orvosi segítség csak a legritkább esetben áll azonnal rendelkezésre. Az alapszintű újraélesztésben kulcsszerepe van a helyszínen tartózkodóknak: minél gyorsabban kezdődik az újraélesztés, annál nagyobb a túlélés esélye.

Az Arena Plaza kiemelt figyelmet fordít a vásárlók biztonságára, ezért 3 új, könnyen kezelhető defibrillátort helyeztek el a bevásárlóközpont területén. Az újraélesztő készülékek érkezésével egy időben a munkatársak speciális szakoktatáson vettek részt, hogy szükség esetén életet menthessenek a 3 új, AED Plus defribrillátor segítségével.

„Bevásárlóközpontunkban hetente több tízezer látogató fordul meg, akiknek biztonságáért felelősséggel tartozunk. Bízom benne, hogy nem lesz szükség az új defibrillátorok használatára, de korszerű eszközeinkkel segíteni tudunk, ha mégis baj történne” – mondta el Balla Erna, az Arena Plaza center menedzsere.