Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A tökéletes megjelenéshez nem elég, ha a legtrendibb ruhákba bújunk: a sportos, feszes test ma már egyre fontosabb divatkellék. Kezdődhet a tavaszi készülődés: egy újabb prémium márka érkezik az Arena Plaza kínálatába, ezúttal a fitnesz világából. 2016. február 1-jén megnyitja kapuit a közel 1500 nm-es Peak Gym, ahol minden adott lesz ahhoz, hogytavaszra a legjobb formánkat hozhassuk!
A gyümölcs-, illetve zöldségfogyasztás növelésével ellenállóbbá teheti szervezetét. A növények ugyanis dúskálnak a különféle értékes tápanyagokban. A fényes, ragyogó szín rendszerint fitokémiai anyagok jelenlétére utal!
Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) hétfőn közzétett bejelentéséből kiderült, hogy világszerte csaknem 41 millió öt év alatti gyermek túlsúlyos.
A színészek és énekesek mellett Erdei Zsolt profi ökölvívó is ellátogatott a Magyar Vöröskereszt véradására, a Jégteraszra.
Egy női táska mindig rejtély egy férfi számára. De gyakran nekünk, nőknek is, mert képesek vagyunk egy heti teljes vészforgatókönyvnyi cuccot belepakolni. Van benne minden, smink készlet, naptár, parfüm, tablet, néha váltó ruha, cipő, víz, uzsonna és még megannyi egyéb dolog, ami jó, ha ott van, mert akár melyik nap szükség lehet rá.
4 és 10 centiméter között mozog a Balaton jegének a vastagsága, és valószínűleg a hétvégére sem lesz elég biztonságos a téli sportoláshoz.