Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A Magyar Szabadidősport Szövetség elnöke, Czene Attila úgy véli, hogy a sport és a mozgás az összetartozás eszköze - éppen ezért nem meglepő, hogy a szeptember 23-án megrendezésre kerülő IV. Országos Állatorvos-Agrár Sportnap és Családi Hétvégén védnökként segít az agrárszektor tatai sportrendezvényén.
A XXI. Budapesti Nagy Sportágválasztón rekordszámú, összesen 115 sportágat lehet ingyenesen kipróbálni. A rendezvényre pénteken és szombaton lehet kilátogatni, a helyszín pedig a kőbányai Maglódi úti Merkapt Sportközpont.
Százak népszerűsítették szombaton a sportágat a Nemzeti Múzeum lépcsőin, és az ország számos pontján, így többek között Szegeden, Pécsett, Debrecenben, Komlón és Orosházán a vívás világnapja alkalmából.
A Balaton-átevezés főszervezője, Vaskuti Máté tájékoztatta az MTI-t, hogy az eredetileg augusztus 12-ére tervezett, majd szeptember 9-re halasztott MOL Balaton-átevezés Fonyód és Badacsony között elmarad.
Nagy sikert aratott az első budapesti Duna-átúszás, amelyet a Budapest Urban Games (BUG) keretein belül rendeztek meg.
Ezúttal a Kincsem Parkban, a Nemzeti Lóverseny és Food Truck Show-n szeptember 3-án feszülnek egymásnak a lóerők és a lovak.