Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Az aktívan sportoló gyermekek számának növelését szolgáló "A sport legyen a tied!" programsorozatban idén már 13 sportági szövetség vesz részt.
A dm idén hatodik alkalommal szervezi meg Nap gyermekei programját, s ad naptej-támogatást a hazai óvodáknak. Az első 400 pályázó intézmény garantáltan naptejet nyer, így érdemes szárnyalnia a fantáziának. A drogéria idén arra buzdítja az ovikat, készítsenek kreatív napvédelmi eszközöket, hogy megmutassák, hogyan készülnek a nyárra.
Európa egyik leglátogatottabb hegyi sportokkal foglalkozó honlapja, a www.bergfex.at rangsorolása szerint a Nassfeld síterep bekerült a top 3-ba.
Idén ismét a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, az Utazás kiállítással egy időben, március 3-6. között rendezik a Bringaexpo-t. A legnagyobb hazai kerékpár kiállítás és vásár kilencedik alkalommal nyitja meg kapuit, de első ízben rendezi a Hungexpo Zrt. Látogatói az eddigieknél lényegesen nagyobb területen tekinthetik meg és próbálhatják ki a kerékpárvilág újdonságait. A G pavilonban kap helyet a klasszikus kiállítás, ahol a…
2016 tavasza újra a lehetőségek időszaka a rászorulók számára. Dr.László Zsolt plasztikai sebész ismét jótékonysági felhívást indít. Ezúttal is azt a hölgyet keresik, aki nem elégedett a testével, például balesetből vagy szülés utáni testváltozásból kifolyólag, de nem engedheti meg magának a plasztikai beavatkozást. A sebész, ahogy eddig is, a leginkább rászoruló hölgy számára ingyen elvégzi a műtétet.
Versenyre hívta a vállalatokat a 3 Jó Cselekedet pályázat, hogy megtalálják azokat a cégeket, akik az év során különféle jó cselekedet hajtottak végre. Február végén tartották a díjátadót, a dm a legkreatívabb jó cselekedet kategóriában győzött a Nap gyermekei kampánnyal, a Mosolygó fogacskák programmal pedig különdíjat nyert a drogéria a legnagyvonalúbb jó cselekedet kategóriában.