Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Idén ismét a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban, az Utazás kiállítással egy időben, március 3-6. között rendezik a Bringaexpo-t. A legnagyobb hazai kerékpár kiállítás és vásár kilencedik alkalommal nyitja meg kapuit, de első ízben rendezi a Hungexpo Zrt. Látogatói az eddigieknél lényegesen nagyobb területen tekinthetik meg és próbálhatják ki a kerékpárvilág újdonságait. A G pavilonban kap helyet a klasszikus kiállítás, ahol a…
2016 tavasza újra a lehetőségek időszaka a rászorulók számára. Dr.László Zsolt plasztikai sebész ismét jótékonysági felhívást indít. Ezúttal is azt a hölgyet keresik, aki nem elégedett a testével, például balesetből vagy szülés utáni testváltozásból kifolyólag, de nem engedheti meg magának a plasztikai beavatkozást. A sebész, ahogy eddig is, a leginkább rászoruló hölgy számára ingyen elvégzi a műtétet.
Versenyre hívta a vállalatokat a 3 Jó Cselekedet pályázat, hogy megtalálják azokat a cégeket, akik az év során különféle jó cselekedet hajtottak végre. Február végén tartották a díjátadót, a dm a legkreatívabb jó cselekedet kategóriában győzött a Nap gyermekei kampánnyal, a Mosolygó fogacskák programmal pedig különdíjat nyert a drogéria a legnagyvonalúbb jó cselekedet kategóriában.
A 2014/2015-ös tanévben elvégzett Nemzeti Egységes Tanulói Fittségi Teszt (NETFIT) eredményeiből kiderül, hogy a magyar diákok negyede túlsúlyos, vagy elhízott, az állóképességük pedig egyenesen lehangoló.
Az ízületi fájdalmak és a túlsúly közt szoros az összefüggés.
Az edzés mellet nagyon fontos, hogy a megfelelő frissítésre is odafigyelj, hiszen a sikerhez mindkét tényező hozzájárul.