Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Az első budapesti Duna-átúszásra minden készen áll - tájékoztattak a szervezők. Az eseményre szeptember 2-án 10 órától 13 óráig kerül majd sor a második Budapest Urban Games (BUG) keretein belül.
Egy rendhagyó jótékonysági esemény keretén belül különböző sportágak kiválóságai mérték össze tudásukat és az is kiderült, hogy ki céloz a legjobban.
Kiderültek a világ sztárfocistáinak az étkezési szokásai: paradicsomot csak mértékkel, szárított marhahúst, áfonyát, gránátalmát és görög joghurtot viszont bátran fogyaszthatnak. Érdekesség, hogy a táplálkozására manapság már külön stáb ügyel az európai élvonalhoz tartozó kluboknál.
Hamarosan becsengetnek, s rengeteg szülő számára fejtörést okozhat, hogy mit is csomagoljanak a gyermekeik uzsonnás táskájába - ami persze egészséges is. A következő 30 pulyahúsos recept viszont megoldást jelenthet erre a problémára.
A kamion Európa-bajnokság mogyoródi versenyhétvégéje előtt a szervezők egy különlegességgel kedveskednek a szurkolóknak, ugyanis versenykamionok és luxus sportautók vonulnak fel csütörtökön Budapest belvárosában.
Még mindig lehet nevezni a hivatalos weboldalon a szeptember 2-án megrendezésre kerülő Budapest Urban Games (BUG) több versenyszámára.