Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A test bal oldala lelkivilágunk és érzéseink oldala, a jobb oldal a külvilág és magatartásunk visszatükröződése.
A HYD Rákkutató és Gyógyszerfejlesztő Kft. daganatellenes kutatásának eredményei is részét képezik a világ egyik legjelentősebb tudományos kiadója, az Elsevier, Medical Hypotheses című folyóiratában idén megjelent közleménynek. A cikk pontosan tisztázza a hidrogén természetben megtalálható nehézizotópjának – a deutériumnak – onkoizotóp szerepét a rák kialakulásában.
A nyújtás izmaink meghosszabbításában és ellazításában segít. Mivel sokkal könnyebb a már bemelegített izmokat nyújtani, ezek a nyújtás mindig az edzés végén kapjon helyet.
Belégzéskor oxigén áramlik tüdőnkbe, és a vérárammal körbehalad testünkben. Ha bármi is akadályozza ezt a forgalmat, azt sejtjeink egészsége sínyli meg.
Ha a megfelelő illóolajokat választja – amelyek bizonyítottan baktérium- és vírusölő hatásúak - , a munkahelyén is távol tarthatja magától a kórokozókat!
A tökéletes megjelenéshez nem elég, ha a legtrendibb ruhákba bújunk: a sportos, feszes test ma már egyre fontosabb divatkellék. Kezdődhet a tavaszi készülődés: egy újabb prémium márka érkezik az Arena Plaza kínálatába, ezúttal a fitnesz világából. 2016. február 1-jén megnyitja kapuit a közel 1500 nm-es Peak Gym, ahol minden adott lesz ahhoz, hogytavaszra a legjobb formánkat hozhassuk!