Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Elindult a Közterületi Életmentő Program Budapesten! A kezdeményezés célja, hogy a fővárosban minél több közterületen legyen defibrillátor, amely baj esetén életet menthet.
Legyen a szíved a szenvedélyed!10-ből 5-en szív-és érrendszeri megbetegedésben halnak meg hazánkban, holott az orvosok szerint a szívinfarktusok száma megfelelő odafigyeléssel megelőzhető lenne. Szeptember utolsó vasárnapja minden évben a Szív Világnapja.
Talán a mi generációnk a legszerencsésebb: az utóbbi években egyre elterjedtebbek azok a módszerek, amelyek arra buzdítanak minket, hogy legyünk tudatosabbak, figyeljünk önmagunkra, gondolatainkra, és ezáltal megteremthetjük a saját életünket, és jövőnket.
A Sportkártya visszaadja a mozgás szabadságát. A rendszeres mozgás is lehet változatos. Nem kell lehorgonyoznunk egy mozgásforma vagy edzőterem mellett, mivel van olyan megoldás, mellyel utánajárás nélkül választhatjuk ki országszerte több, mint 200 mozgásközpont kínálatából, éppen mihez lenne kedvünk: úszni, falat mászni, jógázni, benevezni egy keményebb bokszedzésre, vagy éppen lovagolni a természetben.
Idén ismét megrendezésre került a Nemzetközi Kaqun Konferencia, immár második alkalommal. Eltelt egy év és nagy változások jellemezték az elmúlt időszakot.
Egy forradalmian új megoldás szerepe az onkológiai kezelés alatt álló betegek rehabilitációjában!