Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A férfiak tényleg sokkal jobban szenvednek az influenzától, mint a nők. A nők ösztrogén szintjük jelentősen magasabb, mint a férfiaké. Kiderült, hogy a női nemi hormonként is gyakran emlegetett ösztrogén sokkal jobban védi a nőket az agresszív megfázásos szemben. Az ösztrogénnek tehát fontos szerepe van az influenza elleni küzdelemben. Mindemellett természetesen rengeteget számít a betegség lefolyásában az életvitelünk, a szervezet…
Ahogy nyáron is óvnunk kell a hallójáratunk épségét, úgy télen sincs ez másképp, hiszen a fűtési szezon idején a hallójárat vékony laphámja is könnyebben kiszárad, berepedezik, ami a hallójárat gyulladásához vezethet. A létrejövő mikro-repedésekben könnyebben megtapadnak a betegségeket okozó baktériumok, a hallójárat melege pedig kedvező feltételeket teremt ezek elszaporodására. A gyógynövény olajokat tartalmazó fülcseppek rendszeres használatával azonban hosszú távú védelmet…
Sokan arra hivatkoznak, hogy nincs idejük testedzésre. Valójában ennek az ellenkezője igaz: a mozgás hiánya rabolja el az időt, mégpedig az értékes élettartamot.
Az internethasználat ma már elengedhetetlen része mindennapjainknak. Információszerzésre használjuk, társasági életet élünk a közösségi oldalakon, de egy nemrég elvégzett globális kutatás azt is kiderítette, hogyan segíthet az internet a megfázásos tünetek kezelésében.
Amikor rosszkedvű, depressziós, közönyös vagy dühös, forduljon bizalommal a színekhez!
A győzelemhez vezető étrendben nincsenek titkos csodaszerek, a lényeg a bevitt és a felhasznált energia egyensúlyban tartása.