Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
A joghurtról általánosságban elmondható, hogy kiváló kalciumforrás, sok benne a B6- és B12-vitamin, valamin gazdag fehérjében.
A gyerekek egészséges táplálkozásáért gyalogol a Közösségben az Egészségért program nagykövete. Csutka István, alias Camino Steve 300 kilométert gyalogol a Magyar Szent Jakab Zarándokúton.
A sportsérülések, illetve azok megelőzése volt a témája a Közösségben az Egészségért program hétfő esti előadásán. Ez volt a második olyan esemény, amelyet a közösségi sport szervezésében bonyolítottak le a Maratonman Depóban.
Hazánk lakossága átlag életkora és egészségi állapota alapján is az Európai Unió végén kullog. Ezen próbál meg segíteni Magyarország legnagyobb humanitárius programja úgy, hogy minden magyar állampolgár életkortól és lakhelytől függetlenül megismerhesse saját egészségi állapotát, és időben kezdje meg a prevenciót is.
Csutka István vasárnap a Juventus Lights-ban vendégeskedett. A kommunikációs szakember, tréner, táncművész és színművész, és nem utolsósorban a „Közösségben az Egészségért" kezdeményezés egyik nagykövete, Thuróczy Richardnak sok mindenről beszélt. 
Lázasan készülődnek a tavaszi rajtra a „Közösségben az Egészségért" program szervezői. A Sportime Magazin által életre hívott és koordinált kezdeményezés lényege, hogy minél többen szokjanak rá a rendszeres sportolásra. A programhoz bárki ingyenesen csatlakozhat, ám vannak olyan események, amelyeken kedvezményesen vehetnek részt a mozogni vágyók.