Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Kalandtúrának indult, de óriási összefogás lett belőle: a Mikulás Mentőakció 2020 hazánk vezető autósport mekkája, a Drifted.hu és Magyarország legnagyobb szezonkezdő autóshowja, az AMTS rendezvényszervezőinek ötlete nyomán született meg. Az esemény alapját egy tájékozódási túra adta, egyedülálló módon jótékonysági fűszerezéssel a rászoruló családoknak, az ünnepekre.
A Gender Racing 2020-as szezonja a kezdetekhez hasonlóan a Drexler Formel Cupban végződik.
Sokan első alkalommal látogattak el Drift versenyre - ez a műsorvezető gyors helyi riportjaiból kiderült. A látványos keresztbecsúszások magasiskolája, az un. tsuiso csata! Az ő kedvükért illetve magunkért is, ehhez a cikkhez kimásoltuk a leírást, miről is kell(ene) szólnia ennek a vérpezsdítő, egymás elleni "csatának!  
A kétnapos rendezvény első napján az edzéseké és a márkafüggetlen autós találkozóé - EuroMadness néven - volt a főszerep.
A hétvégén rendezik a Hungaroringen az MNASZ Autós Gyorsasági Országos Bajnokság záró fordulóját, ahol a Gender Racing Team több értékelésben is bajnokesélyes fiatal versenyzői és csapata vendégül látják a Magyar Mentőmotor Alapítványt.
Mármint az első igazi versenyben szerzett igazi győzelmi trófea mely a Gender Racing Team legfiatalabb versenyzőjének Gender Tomikának a polcára kerülhetett a hétvégén az ausztriai Bruckban a Speedworld gokart versenypályán az MGSZ Rotax MicroMax kategória Calvita Kupájában