Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Szombaton pole pozíciót szerzett, majd a futamon is megmutatta Nagy Norbi, hogy mire képes akkor, ha nem hátráltatja őt a technika ördöge.
Habár tavaly ponthátrányát sikerült Európa-bajnoki címre fordítania, azonban most más lesz a feladata a Super 1600 címvédőjének, Szabó Krisztiánnak, aki úgy érkezik a szezonzáróra, hogy vezeti a bajnokságot - legnagyobb riválisa pedig nem más, mint a saját csapattársa.
Lehullt a lepel: Monzában bemutatták azokat a Formula 2-es autókat, amelyekkel 2018-tól fognak versenyezni a pilóták egészen 2020-ig. Az autóban V6-os turbómotor található, illetve a halo is felkerült rá.
Beszélgetés Kis Ádám autocross versenyzővel a Seelow-i verseny után, ahol megszerezte élete első dobogós helyét egy harmadik helyet, a Touring Car kategóriában.
Élete eddigi legjobb rallycross világbajnoksági eredményét érte el Lukács „Csucsu” Kornél a sportág otthonának számító lydden hill-i pályán, Nagy-Britanniában.
MAY DAY... Béres Szabolcs hihetetlen versenyt ígért nektek és most már bátran mondhatjuk: mission completed, azaz küldetés teljesítve.