Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Sikerrel mutatkozott be Magyarországon a hatórás csapatverseny szeptember 7-én: a résztvevők egybehangzó véleménye szerint élvezetes és pörgős szombatjuk volt Rétságon.
Jövőre a MAN gyári támogatását élvezve versenyezhet a kamion Európa-bajnokságon Major Benedek, az Oxxo Energy Truckrace Team 17 esztendős magyar pilótája.
  Interjú Bognár Martinnal, a Calippo Kft autóversenyzőjével a veszprémi Szlalomverseny után.
Nehezen indult a 2013-as FIA Autocross Európa-bajnokság utolsó előtti, franciaországi versenye az XLavina Pap Motorsport kétszeres junior Európa-bajnok versenyzője, a jelenleg a Buggy 1600-ban első felnőtt Eb-címére hajtó Szabó Krisztián számára.
A World Series by Renault kiváló lehetőség arra, hogy igazi egyéniségeket ismerhessünk meg! A WSR nagyon messze áll a Forma-1-ben megszokott vaskalapos hozzáállástól, pedig nagyon sok pilóta, aki a királykategória mezőnyét erősíti vagy erősítette, innen került ki. A kategória legfőbb érdekessége a változatossága. Nem csak formaautókkal találkozhatunk a pályán, hanem zárt karosszériájú négykerekűek is harcba szállnak a győzelemért. Egy hétvége…