Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Legkeményebb pilóták, legnagyobb ütközetek! Május 15-16-án folytatódik a rallycross őrület Máriapócson Közép-Európa legerősebb bajnokságával!
Hétvégén zajlott le a Benelux államokbeli gokart bajnokság második fordulója, ahol többek között, Kovács Zsombor, többszörös magyar bajnok gokart versenyző is kint járt.
"Sipi" azaz Sipos Zoli is indul az Május 1-én Nyíregyházán megrendezendő nappali autóversenyen a KZ Invest Kupa II fordulóján.  
Oláh Gumi Rallycross Parádé - Máriapócs, Rabócsiring A tavaszi időszámítást bevezető óraátállítást követően, szép számú nézősereg előtt vette kezdetét Húsvét vasárnap a 20 éves RabócsiRingen az Oláh Gumi Rallycross Parádé. Az MNASZ Nyílt Rallycross Bajnokságának második, máriapócsi futama, egyben FIA CEZ futam is, 138 nevezővel rajtol el. Az időjárás a kegyeibe fogadta a pilótákat és a kilátogató szép számú nézősereget.…
Nagy tömeg, versenymentes esemény mégis egy igazán fárasztó, de élvezetes program. Magyar János igaz autóban még nem róhatja a kilométereket, de a hangulat már ismerős lehet. Jani új csapatával, a Tomracingel most mutatkozhatott be először nagy közönség előtt méghozzá az Auto Motor Tuning Show-n, ami igaz nem egy versenyhétvége, de azért az őrbottyáni versenyző igazi világa igen nagy hangsúlyt kapott."Rengeteg…
A rallycross országos bajnokság és a közép-európai zónabajnokság (CEZ) a Slovakiaringen vette kezdetét a márciusi hosszú hétvégén, a 140 nemzetközi nevező komoly csatát sejtetett.