Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
KZ Invest Kupa - Salakpályás autós körverseny 1. Forduló. 2016.03.13. Debrecen, Gázvezeték úti Salakaréna. Soós Szabolcs rendező írását olvashatják:
Bajnok a fedélzeten. A felirat Michelisz Norbert utcai Hondáján hűen tükrözte nemcsak azt, hogy a túraautó-világbajnokság privát győztese vezeti, hanem azt is, ami a Groupama Tanpályán történt vasárnap délelőtt.
Budapest, 2015. november 3. – Az eddigi legnagyobb és talán legerősebb mezőnnyel zárult a SEAT LEON Eurocup 2015-ös évadja Barcelonában. A B3 Racing pilótáinak, Bús Edinának és Tassi Attilának a versenytársak mellett nem csak a gyors kanyarokkal és nagy féktávokkal, hanem saját autójukkal is meg kellett küzdeniük.
  Interjú Kárai Tamás rallycross pilótával, a Máriapócson október 23-24-én megrendezésre kerülő Rallycross Országos Bajnokság és Amatőr versenysorozat VII. futama előtt.
  Interjú Harsányi Zoltán rallycross pilótával, a Máriapócson október 23-24-én megrendezésre kerülő Rallycross Országos Bajnokság és Amatőr versenysorozat VII. futama előtt.
Az év legizgalamasabb Opel Astra Kupa döntőjét láthatták a nézők Nyirádon. A Rallycross bajnokság utolsó előtti versenyhétvégéjén fordulatokban gazdag, és talán a szezon legnagyobb csatáját hozta a kupa döntője. Főszerepben Vígh Leventével, Szabolcs Róberttel, Frederic Overrel és Ilsovay Péterrel.