Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Oláh Gumi Rallycross Parádé - Máriapócs, Rabócsiring A tavaszi időszámítást bevezető óraátállítást követően, szép számú nézősereg előtt vette kezdetét Húsvét vasárnap a 20 éves RabócsiRingen az Oláh Gumi Rallycross Parádé. Az MNASZ Nyílt Rallycross Bajnokságának második, máriapócsi futama, egyben FIA CEZ futam is, 138 nevezővel rajtol el. Az időjárás a kegyeibe fogadta a pilótákat és a kilátogató szép számú nézősereget.…
Nagy tömeg, versenymentes esemény mégis egy igazán fárasztó, de élvezetes program. Magyar János igaz autóban még nem róhatja a kilométereket, de a hangulat már ismerős lehet. Jani új csapatával, a Tomracingel most mutatkozhatott be először nagy közönség előtt méghozzá az Auto Motor Tuning Show-n, ami igaz nem egy versenyhétvége, de azért az őrbottyáni versenyző igazi világa igen nagy hangsúlyt kapott."Rengeteg…
A rallycross országos bajnokság és a közép-európai zónabajnokság (CEZ) a Slovakiaringen vette kezdetét a márciusi hosszú hétvégén, a 140 nemzetközi nevező komoly csatát sejtetett.
KZ Invest Kupa - Salakpályás autós körverseny 1. Forduló. 2016.03.13. Debrecen, Gázvezeték úti Salakaréna. Soós Szabolcs rendező írását olvashatják:
Bajnok a fedélzeten. A felirat Michelisz Norbert utcai Hondáján hűen tükrözte nemcsak azt, hogy a túraautó-világbajnokság privát győztese vezeti, hanem azt is, ami a Groupama Tanpályán történt vasárnap délelőtt.
Budapest, 2015. november 3. – Az eddigi legnagyobb és talán legerősebb mezőnnyel zárult a SEAT LEON Eurocup 2015-ös évadja Barcelonában. A B3 Racing pilótáinak, Bús Edinának és Tassi Attilának a versenytársak mellett nem csak a gyors kanyarokkal és nagy féktávokkal, hanem saját autójukkal is meg kellett küzdeniük.