Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
  Interjú Kárai Tamás rallycross pilótával, a Máriapócson október 23-24-én megrendezésre kerülő Rallycross Országos Bajnokság és Amatőr versenysorozat VII. futama előtt.
  Interjú Harsányi Zoltán rallycross pilótával, a Máriapócson október 23-24-én megrendezésre kerülő Rallycross Országos Bajnokság és Amatőr versenysorozat VII. futama előtt.
Az év legizgalamasabb Opel Astra Kupa döntőjét láthatták a nézők Nyirádon. A Rallycross bajnokság utolsó előtti versenyhétvégéjén fordulatokban gazdag, és talán a szezon legnagyobb csatáját hozta a kupa döntője. Főszerepben Vígh Leventével, Szabolcs Róberttel, Frederic Overrel és Ilsovay Péterrel.
Interjú Harkányi Máté rallycross pilótával, a Máriapócson október 23-24-én megrendezésre kerülő Rallycross Országos Bajnokság és Amatőr versenysorozat VII. futama előtt.Tíz ponttal vezeted a Junior Kategóriát a minuszolás előtt.
Interjú Vass Zoltán rallycross pilótával, a Máriapócson október 23-24-én megrendezésre kerülő Rallycross Országos Bajnokság és Amatőr versenysorozat VII. futama előtt. Harsányi Zolival pontegyenlőségben vagytok a második helyen, így gondolom nem lesz sétagalopp számodra a RabócsiRing-i Rallycross OB, vagy hagyod az "öreg" Harsit érvényesülni?
  Interjú Horváth Bence autocross versenyzővel az október 18-i Kecelringi Pintér Kupa előtt. Mi a véleményed a Keceli pályáról rendezésről, hangulatról?- A keceli pálya a kezdetektől fogva tetszett, a rendezésben év elején voltak kisebb fennakadások, de azóta zökkenőmentesen, családias hangulatban történik minden.