Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
  Interjú Szabolcs Róbert rallycross pilótával, a Máriapócson október 23-24-én megrendezésre kerülő Rallycross Országos Bajnokság és Amatőr versenysorozat VII. futama előtt. Bajnok esélyesként érkezel Máriapócsra a Rallycross OB évadzáró futamára.
  Interjú Szijj Zsolt rallycross pilótával, a Máriapócson október 23-24-én megrendezésre kerülő Rallycross Országos Bajnokság és Amatőr versenysorozat VII. futama előtt.
  Interjú Tóth Attila rallycross pilótával, a Máriapócson október 23-24-én megrendezésre kerülő Rallycross Országos Bajnokság és Amatőr versenysorozat VII. futama előtt.
Kedves Dominik! Egy rövidre sikeredett Nyirádi Ralllycross OB van mögötted. Amíg ment a Peugeot 208-as szépen autóztál, nyertél a második előfutamodban, aztán jött a fekete leves.
Az RPM Magazin egy kéthetente jelentkező motoros és autós televíziós magazin. Mértékadóan komoly, hiteles, mindemellett extrém. A témák feldolgozásának mikéntjét illetően könnyedén fogyasztható, pergő ritmusú sorozat, amely célja versenyek és versenyzők bemutatása a motocross, gyorsasági motor, rallycross, kamion és pályaautó versenyekről, futamokról. Bekukkantanak a back stage-be, így a néző megismerheti a csapatok, versenyzők felkészülésének fázisait a kezdetektől a futamig.
Öt bajnokság négy bajnoka csapott össze a hétvégén. Tim Gábor (Suzuki Kupa, RCM Cup), Balogh Bence (FIA Swift Cup), Vizin Tamás (Lotus Cup Eastern) és Gáspár Csaba (Magyar Túra és CEZ 2.). Ez már a bajnokok tornája is lehetett volna, a trónkövetelőkkel. Véget ért a nyári szünet a Swift Cup Europe kupában is. A sorozat ráadásul a Hungaroringen, a TruckFest…