Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Különösen, ha az imádott sportágunk által tudunk mosolyt varázsolni olyan beteg gyerekek arcára, akiknek a betegséggel való küzdelme óriási példa lenne sok egészséges felnőtt ember számára is! Stróbl Balázs barátunk sporttársunk és lelkes kis csapata már közel tíz éve rendezi meg a főleg onkológiai betegségben szenvedő gyermekek számára ezt a különleges napot mely egy hasonló betegségben fiatalon elhunyt miskolci rally…
Április 7-én, szombaton 11 órától autóktól, mókától, kacagástól, gyermekzsivajtól lesz hangos a Hungaroring, ahol közel 400 daganatos beteg gyerek ülhet majd be néhány körre egy, egy versenyautóba és élvezheti a gyógyító autózást.
A Nexen Tire Motorsports meghosszabbította szerződését a Formula DRIFT kategóriával, így a dél-koreai cég egészen 2020-ig fogja biztosítani a kategória számára az abroncsokat.
Szombaton pole pozíciót szerzett, majd a futamon is megmutatta Nagy Norbi, hogy mire képes akkor, ha nem hátráltatja őt a technika ördöge.
Habár tavaly ponthátrányát sikerült Európa-bajnoki címre fordítania, azonban most más lesz a feladata a Super 1600 címvédőjének, Szabó Krisztiánnak, aki úgy érkezik a szezonzáróra, hogy vezeti a bajnokságot - legnagyobb riválisa pedig nem más, mint a saját csapattársa.
Lehullt a lepel: Monzában bemutatták azokat a Formula 2-es autókat, amelyekkel 2018-tól fognak versenyezni a pilóták egészen 2020-ig. Az autóban V6-os turbómotor található, illetve a halo is felkerült rá.