Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) mostani szezonjának All Star-mérkőzésére, az úgynevezett Pro Bowlra. A legtöbb játékost a Pittsburgh Steelers "biztosítja", szám szerint nyolcat.
Czakó Attila, a a 7-es rögbiben az idén legjobbnak választott hazai játékos úgy véli, hogy minden sportoló álma az, hogy szerepelhessen az olimpián, éppen ezért a magyar rögbiválogatott azon lesz, hogy ez valóra váljon.
Egyetemi amerikaifutball-világbajnokságot rendez Magyarország 2020-ban.
Mindkét magyar csapat jól kezdte a Bajnokok Ligáját. Az első fordulóban a férfiaknál az Alabárdos Szegedi TE és a Zalaegerszegi TK lépett pályára, a nők versenyébe a Rákoshegyi VSE később kapcsolódik be – tudtuk meg Tóth Lászlótól a Magyar Tekeszövetség főtitkárától.
Az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) vezetője, Roger Goodell egyértelműen állást foglalt a hetek óta tartó vitában, ugyanis elrendelte, hogy a mérkőzések előtt felcsendülő himnusz alatt minden játékos köteles felállni.
A hétszeres magyar bajnok Rába ETO futsalcsapatának új vezetőedzője lett - ezentúl Javier Rodríguez irányítja majd a csapatot.