Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
30 évesen döntött a visszavonulás mellett az észak-amerikai profi amerikaifutball-liga (NFL) történelmének egyik legjobb elkapója, Calvin Johnson.
A helytállás a cél a spanyolok ellen, viszont az ukránok legyőzésével a legjobb nyolc közé szeretne jutni a jövő kedden kezdődő belgrádi Európa-bajnokságon a magyar futsal-válogatott.
Kihirdette keretét a jövő héten kezdődő, belgrádi Európa-bajnokságra készülő magyar futsalválogatott szövetségi kapitánya, Tomas Rivera Amoros.
A magyar futsalválogatott utolsó csoportmérkőzésén 5-3-ra kikapott Ukrajnától a győri világbajnoki selejtezőtornán, ezzel a második helyen jutott tovább a rájátszásba.
Második mérkőzését is megnyerte a magyar futsal-válogatott a győri világbajnoki selejtezőtornán, és a vasárnapi záró forduló eredményeitől függetlenül továbbjutott a rájátszásba. A magyar együttes pénteken Angliát győzte le 5-4-re.  
A magyar futsalválogatott 5-2-re legyőzte Belgiumot a győri világbajnoki selejtezőtorna első napján, csütörtökön. A házigazdákat a korán kapott gól sem zavarta meg, a kilencedik perctől végig vezetve értek el nagyon fontos sikert.