Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Fél évszádos a Szökkenő vándor a Sport TV-ben Kiemelt

Ötvenedik adásához érkezett a Szökkenő vándor a Sport televízióban, amelynek legújabb epizódja február 18-án, vasárnap 11.15 órától látható a Sport1 csatornán.
A műsor most egy olyan budai egyesületet mutat be, a Balance Akrobatika & Torna Clubot, ahol az akrobatikus torna áll a középpontban válogatott versenyzőkkel, de további szakágak is megtalálhatók, így például a női szertorna mellett a ritmikus gimnasztika is. 

A Sport televízióban négy éve futó Szökkenő vándorban a Magyar Torna Szövetség sajtófőnöke, Kaszala Claudia szerkesztésében és műsorvezetésében hónapról hónapra különböző kulisszatitokba nyerhetnek betekintést a nézők, méghozzá a kétszeres olimpiai bajnok, a Nemzet Sportolója, Dr. Magyar Zoltán segítségével.

Nem véletlen választás a műsor címe, a Szökkenő vándor, hiszen ezt az elemet is a MATSZ elnökéről nevezték el, akivel négy éve közösen szökkennek egyik klubtól a másikig, hogy bemutassák az egyesületeket: a legkisebb korosztálytól a válogatott versenyzőkig, az első osztálytól a másodosztályon át egészen a szabadidősportig, az óvodások tornájáig. Mindezt mozgalmas, vidám, izgalmas, egyedi formában, klipekkel, gegekkel tálalja a Szökkenő vándor, ennek köszönhetően rendszeres havi magazinként szerepel a Sport televízióban. Az egyesületek pedig vetélkednek azért, hogy éppen hozzájuk szökkenjen a stáb, ráadásul ma már a torna mellett a szövetség további szakágai is képernyőre kerülnek. 
Speciális kamerákat és plánokat használva a versenyző szemszögéből is bemutatásra kerülnek a gyakorlatok, mellre, csuklóra stb. helyezett eszközökkel, ilyen típusú feldolgozást korábban még nem láthatott a nagyérdemű Magyarországon.
Dr. Magyar Zoltán az 50. adásban külön köszönetet mond a Sport televíziónak és a Szökkenő vándor stábjának, hiszen a műsornak köszönhetően is nőtt az elmúlt időszakban a torna népszerűsége hazánkban, az utánpótlás pedig megnégyszereződött. 

Bányász Árpád

„Sporttal minden könnyebb” – (r π)