Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Nagyüzem a birkózóknál Kiemelt

Két olimpiai és több világbajnok is van a nevezettek között a szombaton és vasárnap sorra kerülő kötöttfogású birkózó Magyar Nagydíjon.

A Polyák Imre emlékverseny indulói listáján a riói olimpiai bajnokok közül a szerb Davor Stefanek (66 kg) szerepel, aki rendszeres résztvevője a viadalnak, melyet 2014-ben megnyert. A másik ötkarikás győztes az iráni Omid Noruzi lesz, aki 60 kilogrammban nyert olimpiát (2012) és világbajnokságot (2011) is, 66-ban pedig 2014-ben vb-ezüstérmet szerzett. A 31 éves sportoló ezúttal 71 kilogrammban indul, melyben a magyar válogatott egyik legjobbjával, a friss világbajnok Korpási Bálinttal vívhat majd nagy csatát. A vb-győztesek sorát Stefanek, Noruzi és Korpási mellett az észt nehézsúlyú, Heiki Nabi, illetve Bácsi Péter és Kiss Balázs egészíti ki.

Bacsa Péter, a Magyar Birkózó Szövetség alelnöke a Sportime Magazinnak elmondta, hogy a Magyar Nagydíj után megrendezik az U23-as Európa-bajnokságot. „Ez egy nagyon fontos verseny, mindenre felkészültünk, és bízom benne, hogy a magyar indulók eredményesek lesznek” – mondta az alelnök. 

(MTI/Sportime Magazin)

Bányász Árpád

„Sporttal minden könnyebb” – (r π)