Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *

Sofia Cup – Egyéniben és csapatban is volt magyar döntős Kiemelt

A hazai rendezésű ritmikus gimnasztika Európa-bajnokságra készülő Pigniczki Fannin kívül a junior kéziszer együttes is szőnyegre lépett Szófiában.

Pigniczki Fanni három szerrel is döntőzött Szófiában. A magyar ritmikus gimnasztikázó a bulgáriai Sofia Cup elnevezésű nemzetközi versenyen karikával, labdával és szalaggal jutott a legjobbak közé. Labdával végül 5., karikával 7., míg szalaggal 8. lett.

Az Ákoshegyi Eszter, Borda Korinna, Földi Cintia, Györe Dorottya, Juhász Anna, Juhász Emma, Várkonyi Dea alkotta junior kéziszer csapat a 7. legjobbként lett finalista. A döntőben aztán 15.550 ponttal a 6. helyen végeztek a lányok, és értékes tapasztalatokkal gazdagodtak. Pigniczki Fannihoz hasonlóan a junior kéziszer csapatot is láthatjuk majd a budapesti Európa-bajnokságon, amelyet május 19-én, 20-án és 21-én rendeznek meg a Papp László Budapest Sportarénában.

Szófiában Világkupával folytatják a ritmikus gimnasztikázók, ezen a versenyen a magyar színeket két felnőtt válogatott kerettagunk képviseli, hiszen Kis Alexandra és Váray Míra is szőnyegre lép. 

Bányász Árpád

„Sporttal minden könnyebb” – (r π)