Bejelentkezés Regisztrálás

Belépés a Fiókodba

Felhasználói név *
Jelszó *
Adatok megjegyzése

Fiók létrehozása

Fields marked with an asterisk (*) are required.
Név *
Felhasználói név *
Jelszó *
Jelszó újra *
Email *
Email újra *
Captcha *
Csodák márpedig vannak! Ezt többek között Barát Péter sztorija is igazolja. A sportember két éve még kómában feküdt, az orvosok már lemondtak róla, most pedig a balatonfüredi Balatonman versenyre készül, és rajthoz áll az idei Ultrabalatonon is.
Zelcsényi Mikós, az Ultrabalaton, a Balatonman és a Night Run főszervezője volt a Budapesti Arcok vendége. A sportrendezvény-szervező, kétszeres irontáv-teljesítő, Fehér Mariannal beszélgetett versenyrendezésről, kihívásokról, szabadidősportról.
A háromszoros Spartathlon-győztes tartott előadást a 2015-ös Ultrabalaton egyéniben indulóknak. Lubics Szilvia a Maratonman Depóban megtartott rendezvényen beszámolt személyes tapasztalatairól, amelyekre az ultrafutások alkalmával tett szert és hasznos tanácsokkal szolgált azoknak, akik idén először szeretnék teljesíteni az Ultrabalatont.
Pars Krisztián túl van a dél-afrikai edzőtáboron. Olimpiai bajnok kalapácsvetőnk a 30-35 fokos kánikulai hőség után, a jövő szombati, budapesti téli bajnokságon jóval hűvösebb környezetben kell, hogy bizonyítson, hogy aztán teljes erőbedobással koncentrálhasson a pekingi vb-re, majd pedig a riói ötkarikás játékokra, ahol címvédésre készül.
Miklós Edit már a célegyenesben: alpesi sízőnk számára november 29-én startol a Világ Kupa szezon az amerikai Beaver Creekben.
Hétvégén megrendezik a hawaii ironman-világbajnokságot. Az eseményen Csőke Balázs személyében lesz magyar indulója is.